Velkommen til Otterup Realskole

Vi er en fri grundskole, med begyndelse i 1884. Skolen lægger vægt på en skolegang, hvor den enkelte elev får mulighed for at udnytte sit potentiale. Det opnås bl.a. ved en lav klassekvotient og en tydelig klasseledelse.

Skolen har ét spor fra 0. klasse til og med 6. klasse og 9. klasse, samt  to paralelle klasser i 7. klasse og 8. klasse. Fra næste skoleår (2016/2017) har vi to spor fra 7. klasse til  og med 9. klasse.

Vores SFO har pladsgaranti for alle indskolingsbørn (0.kl-3.kl.). Fra 1. marts og frem til sommerferien danner SFO´en ligeledes ramme for vores Mini-SFO (førskole).

Skolens værdigrundlag bygger på begreberne: Faglighed, Ansvarlighed og Gensidig Respekt.

Steffen Eriksen, Skoleleder

Vi har følgende ledige pladser for skoleåret 2016/2017 smiley

• 0. klasse
  • 1. klasse