Velkommen til Otterup Realskole

Vi er en fri grundskole for hele Nordfyn, med begyndelse i 1884.

Skolen lægger vægt på en skolegang, hvor den enkelte elev får mulighed for at udnytte sit potentiale.

Det opnås bl.a. ved en lav klassekvotient og en tydelig klasseledelse.

Skolen har ét spor fra 0. klasse til og med 6. klasse og  to spor fra 7. klasse til og med       9. klasse.

Vores SFO har pladsgaranti for alle indskolingsbørn (0.kl. - 3.kl.).

Fra 1. marts og frem til sommerferien danner SFO´en ligeledes ramme for vores Mini-SFO (førskole).

Skolens værdigrundlag bygger på begreberne:

Faglighed, Ansvarlighed og Gensidig Respekt.

Steffen Eriksen, Skoleleder

Steffen Egon Eriksen den 12-10-2018
    Så er en fantastisk motionsdag ved at nå til vejs ende. Det har været en super god dag med mange glade og aktive børn.
    God efterårsferie til jer alle og vi ses igen mandag den 22. oktober.
    Steffen Egon Eriksen den 10-10-2018
    Dimissionen flytter
    I 2019 vil den traditionsrige dimission flytte ugedag til torsdag den 27. juni. Flytningen komme ikke til at have betydning for indholdet af dimissionen, som forsat vil være lige så højtidelig og festlig som hidtil. Jubilarer vil som altid også være velkomne til skolens dimissionsfest. Det, at vores tidligere elever besøger skolen denne dag, er et udtryk for den fællesskabsfølelse, som skolen ånder for og lever af.
    Det præcise program for arrangementet vil blive sendt ud på et senere tidspunkt.
  • 23-10-2018
    Hjemmebesøg · 01