Konfirmation

Konfirmationsforberedelsen foregår fra september til april/maj i det år, hvor eleven går i 7. klasse.

Konfirmandundervisningen for de elever der bliver konfirmeret i Otterup Kirke foregår i konfirmandstuen ved Otterup Kirke.

Det er også muligt at vælge at blive konfirmeret og gå til konfirmandforberedelse i eget sogn.

Skolens 7. klasses elever vil derfor blive konfirmeret på følgende datoer:

2017 søndag før Bededag 7. maj
2018 søndag før Bededag 22. april
2019 søndag før Bededag 12. maj
2020 søndag før Bededag 3. maj

Indskrivning til konfirmandundervisning

Elever der begynder i 7. klasse efter sommerferien, som ønsker at blive konfirmeret følgende forår, skal tilmeldes konfirmationsundervisning.

For at vi kan planlægge undervisningen bedst muligt, er det meget vigtigt, at kommende elever tilmelder sig.

Gå ind på sognets hjemmeside www.otterupsogn.dk  der findes der et link til den elektroniske tilmelding. Tilmelding er gældende, når tilmeldingen er bekræftet fra kirkekontoret.

Er der særlige spørgsmål i forbindelse med tilmeldingen, er man velkommen til at kontakte mig på [email protected] eller telefonisk 64 82 11 37.

Suzanne Johansen