Otterup Realskole søger pr. 1. august 2018 en dansklærer til 5. klasse

samt til undervisning i øvrige fag, primært i indskolingen.

Er du en aktiv og engageret lærer, der brænder for at undervise? Ønsker du et job med mange spændende opgaver?

Vil du have et lærerjob, hvor du har stor indflydelse på egen arbejdstid med mulighed for en stor del hjemmeforberedelse?

Otterup Realskole er en privatskole med ca. 240 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse. Skolen ligger midt i Otterup, ca. 15 km nord for Odense.

Vi er en traditionsrig skole i udvikling, og som lærer nyder man godt af en god opbakning fra forældre og elever.

Til næste skoleår mangler vi en dansklærer til vores 5. klasse, da den nuværende har valgt at gå på efterløn. Ud over dansk forventer vi, at du kan undervise i idræt og billedkunst samt andre mindre fag. Det vil også være positivt, hvis du kan undervise i musik.

Fremadrettet vil der være gode muligheder for selv at sætte sit præg på fagfordelingen. Stillingen er på fuld tid.

Vi har fra skoleåret 2017/18 højst 20 elever i børnehaveklasse til 3. klasse og højst 22 elever i 4. – 9. klasse.

Skolen har egen bus, så der er gode muligheder for at rykke undervisningen ud af klasseværelset.

Vi lægger vægt på en kompetent undervisning i sammenhæng med et positivt skolemiljø, hvor faglighed, ansvarlighed og gensidig respekt er nøgleord. Som privatskole er vi ikke bundet af folkeskolereformen, men vi udvikler løbende skolen, så eleverne får den bedste skolegang.

Vi forventer, at du er en initiativrig lærer, der kan bidrage til skolens teamsamarbejde og pædagogiske udvikling. Til gengæld får du en arbejdsplads, hvor gode initiativer bliver fremmet og bakket op, og hvor der er gode muligheder for efter- og videreuddannelse.

Ansættelse sker efter de overenskomstmæssige regler, som er aftalt mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation for ledere, lærere og børnehaveklasselærere ved frie grundskoler.

Samtalerne forventes afholdt onsdag den 13. juni 2018. Sidste frist for ansøgning er fredag den 1. juni 2018.

Ansøgningen med relevante bilag stiles til Otterup Realskole på e-mail til [email protected]

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til skoleleder Steffen Eriksen, telefon 64 82 11 69 og på www.otterup-realskole.dk