SFO - Regnbuen søger 1 pædagogmedhjælper til SFO’en pr. 30. juli 2018

Otterup Realskole er en privatskole med 244 elever fra børnehaveklasse til 9. klasse.

I SFO- Regnbuen og Solstrålen er der tilmeldt 70 børn fra børnehaveklasse til 3. klasse, fordelt i to afdelinger.

Fra 1.marts og frem til sommerferien, danner SFO’en ligeledes ramme for vores Mini - SFO (førskolebørn)

Vi søger 1 pædagogmedhjælper på 27 ugentlige timer/beskæftigelsesgrad på ca. 73 %.

Arbejdstiden er nogle dage delt i 'morgenåbner' og eftermiddagsmodul, på aftenmøder og sidst på året fordelt i Mini-SFO – SFO og koloni.

Det øvrige personale består af afdelingsleder, 2 uddannede pædagoger og en pædagogmedhjælper.

Vores fælles mål er, at skabe de bedste rammer for børnenes trivsel, rum til fordybelse samt en positiv og udviklende tid i mini-SFO og SFO. Vi vægter venskaber, ansvarlighed, tryghed, gensidig respekt og en genkendelig hverdag meget højt. Endvidere har hver klasse tilknyttet et team af lærere og pædagoger, så vi sammen sikre det enkelte barns trivsel og udvikling bedst muligt.

Vi forventer, at du

•  har fokus på trivsel og udvikling blandt børnene, trods en travl hverdag
  • er initiativrig, kreativ, og god til at samarbejde  brænder for at igangsætte aktiviteter, især for drengene
  • gerne har erfaring fra lignende job
  • er åben og troværdig med et positivt sind og vægter god kontakt til børn og forældre meget højt
  • er fleksibel, nærværende, og en inspirerende sparringspartner med humor

Overenskomst: BUPL og Danmarks Privatskoleforening for det pædagogiske personale ved frie grundskoler.

Ansøgningsfrist er torsdag d.24. maj 2018 kl. 12.00.

Ansøgningen stiles til Otterup Realskole, Jernbanegade 33, 5450 Otterup. Eller på mail: [email protected]

Ansættelsessamtaler forventes afholdt tirsdag i uge 22.

Inden endelig ansættelse kræves en godkendt børneattest/straffeattest.

Er du ikke kontaktet inden d. 8. juni 2018, er stillingen besat til anden side.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til: Janet Nikolajsen SFO – leder på tlf.: 63 82 11 66